Online Redactie

An Online Software Solution by Tansarc.

en nl
Referenties
  • COS
  • Scouting Magazine
 
COS
COS 1904COS 1907COS 1908COS 1909
COS (Computers op School) is een onafhankelijk vaktijdschrift voor eigentijds onderwijs en ict. COS verschijnt 10x per jaar. Negen keer in een oplage van 4.300 exemplaren. In september verschijnt COS in een oplage van 22.500 exemplaren. COS heeft ict-geïnteresseerden in het primair en voortgezet onderwijs, de BVE en de lerarenopleidingen als doelgroep. Daarnaast biedt COS ook de andere leraren handvatten om in de les praktisch met ict en educatieve software aan de slag te gaan. Meer informatie over COS is te vinden op de COS-Online website.
 
Scouting Magazine

BeverpostScoutyFlitziXiXeLScouts Info
Scouting Nederland geeft vijf verschillende bladen uit, de Scouting Magazines. Jeugdleden ontvangen Beverpost, Scouty, Flitz of iXiXeL. Leidinggevenden, bestuursleden, regionale en landelijke vrijwilligers ontvangen Scouts Info. De Scouting Magazines verschijnen vier keer per jaar in een totale oplage van 120.000 exemplaren. Meer informatie over Scouting Magazine is te vinden bij Scouting Nederland.

Heeft u interesse in de Online Redactie of wilt u een demonstratie zien? Neem dan contact met ons op middels het contact formulier op deze website.

De Online Redactie is een workflow management systeem voor het productieproces van een tijdschrift.